14. lokakuuta 2013

Sisustussuunnittelua

Kuolailin tässä polyvoressa kaikkea silmää miellyttävää tähän huoneeseen. Ikean Slevik -sängyn mä haluan ihan varmasti. Tykkään ku se on musta ja maskuliininen mut samalla aika kevyen näkönen. Sit haluisin Ikeasta kanssa sellasen pienen valkosen taljan tai mahollisesti kaks, tohon sängyn viereen sillain et ku nousee ylös aamulla nii jalat on siinä pehmeellä :3 Muuten haluaisin matoks ehkä jotain tommosta graafisempaa.
Työpöydäks haluun tollasen missä on jotkut jalat oikeesti, eikä niinku pöytälevy kahden kaapiston päällä niinku mulla tällä hetkellä on. Tommosta pöytää pystyy hyödyntään leveemmälti, mahtuu oleen tietokone ja sit koulukirjat siinä yhtä aikaa levällään ja tuolia voi siirtää sopivalle kohdalle, onko nyt koneella vai sit läksyjä tekemässä. Ikean Tobias -tuoli on ollu kans jo pitkäaikanen haave, vaikka se vissiin onkin ruokapöydän tuoli. Toi maksaa kumminkin 79e niin se siinä vähän mietityttää... Ja taustalla näkyvä peili on kans yks Ikea-tuote, jonka huoneeseeni kaipaisin.

Pastellivärejä ja graafisia kuvioita. Haluun että mun huoneessa on aina kukkia & kynttilöitä. Perhostaulut olis kanssa ihanat. Tai vielä noita parempi sellane pieni missä on jäljennöksiä perhosista liimattu paperille, eli olis vähän ulottuvuutta siinä. Sit haluun jonkun pienen söpön radion mistä voisin aikasina aamuina kuunnella Aleksi Ruuskasta ja parhaassa tapauksessa radio olis varustettu muistikortinlukijalla, nii vois soittaa omaa lempparimusiikkia siitä kanssa. Haluun söpöjä tyynyjä joita vois vaihdella sit fiiliksen mukaan ja haluun tollasen vanhanaikasen herätyskellon.


1 kommentti:

Feel free to comment :>