16. helmikuuta 2013

Lauantai ja pieniä poikia

Aamusta askartelin tommoset kortit, olis ehkä joo voinu vähän enemmän panostaa... :D Perhetuttujen pojat juhli synttäreitään tänään, kun oikeina päivinä joku on ollut aina kipeenä niillä, eikä oo juhlia voitu järjestää sillon. Nyt ne sitten juhlittiin samaan läjään ja kakun päällä nökötti kynttilät 75 vuoden merkiksi eikun siis 7 ja 5 vuoden merkiksi :D

Synttäreiltä menin suoraan lapsenvahdiksi toiselle tuttavaperheelle, kun pienen pojan äiti ja isi meni jääkiekkoa katsomaan ja raukka parka joutu jäämään kipeenä kotiin. Vaikka yleensä noi muksut on kyllä tykännyt mun tulostani kylään :3 ♥ Synttärisankarien äiti juuri kertoi nuoremman tässä eräänä päivänä leikkineen puhelimella ja kun äiti oli kysynyt, että kenelle soitellaan, niin kuulemma Kiialle :3 Tommoset pikkujutut noiden lasten suusta saa mut kyllä mielettömän ilosiks ! :) Ja muutenkin, on ihana tietää olevansa avuks !

paitevei, jos teistä joku on lapsenvahtina joskus ja haluatte päästä helpolla, niin voin paljastaa mun salaisuuden: muksuille (ainakin pojat tykkää tästä) kun antaa puhelimen käteen ja laittaa Angry Birds -pelin tai Fruit Ninja -pelin tai jonkun muun kohtuullisen yksinkertaisen pelin päälle, niin helposti menee parikin tuntia siinä :) ! Veljekset ei taistele ja vilkkaammatkin junnut istuu rauhassa paikallaan ;) Ite voi sitten rauhassa kattoo telkkua tai tehä jotain muuta, mitä nyt välillä pitää jeesata jos joku painaa väärää nappia tai ei osaa lukee paljonko pisteitä on saanut !



2 kommenttia:

Feel free to comment :>