9. elokuuta 2013

Power Park PART 3

neuletakki PRISMA toppi H&M shortsit PRISMA kengät CAPEOASIS

Joo, kirjottelen nyt vasta sit tähän kolmanteen ja viimeseen osaan näistä Power Park -postauksista :) Kerrankin on asukuvaakin, säästin ne tähän viimeseen. Ja kuten pärstästä huomaa niin herätys oli tuolloin viime sunnuntaina vähän turhankin aikainen... Vaan siinä seittemän aikaan tässä kohta joutuu muutenkin heräämään... No, kannatti kuitenkin herätä, reissu oli ihan huikee ! Tietty tolla porukalla mikä tahansa reissu on ihan huikee, mutta PowerPark peittos kyllä kirkkaasti Linnanmäen ja Särkänniemen, missä ollaan aiemmin käyty palokunnan kanssa. Tossa oli kyllä niin paljon uusia, ettei niistä kukaan ollu tuolla Linnanmäellä eikä kaikki edes Särkänniemessä, mutta nekin oli ihan innoissaan.

Mä ensin jännitin, että mitäköhän tästä tulee ku lähes kolmasosa porukasta on meidän perhettä, mun lisäks siis pikkusisko & -veli sekä isukki oli tuolla. Iskän kanssa huvipuistossa - njäh. Mutta sehän oliki iha huippua. En ollu tajunnutkaa miten kova jätkä mun faija on ♥ Musta oli ihanaa loppujen lopuks kuitenkin kun se oli tuolla. Oli tosi kivaa viettää senkin kanssa vähän aikaa, ku hirveesti ei mitään sen ihmeempää olla oikee tehty yhessä paitsi katottu leffoja ja juteltu tietotekniikasta (missä mähän olen siis ihan ekspertti, kuten kaikki tietää). 

Puuvuoristorata, vapaapudotus ja monet muut hurjat laitteet oli toooosi huippuja. Särkänniemen skeittilaudat ja Trombit on jo niin tuttuja juttuja, ettei ne enää tunnu missään, mutta noissa laitteissa otti oikee kunnolla mahanpohjasta ja kroppa reagoi mm. vapaapudotuksen jälkeen niin, että jalat ei meinannu kantaa ja kädet tärisi :D Oli ihan huisi tunne! (toisaalta, mua kyllä ottaa mahanpohjasta jo noi Pohjaslahden ylämäkialamäki-tiet, niin eipä tollaseen kovasti vaadita...)

Powerparkin reissu kuulu kyllä kesän top 3 -juttuihin isosteluleirin ja palokunnan leirin  Sampon kanssa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment :>