22. elokuuta 2013

Viikon kuulumisia


Anteeks, mutta tällä kertaa rupisia sexkoverkuvia :( Kamera ei oo ollu mitenkään erityisen ahkerassa käytössä viime aikoina, en oo oikee tehny mitää kuvaamisen arvosta. En viitsi sitä kuvata ku teen läksyjä tai juttelen Sampon kaa. Siinä ei ehkä olisi kovasti katselemista. Noihin kahteen mun aikani on lähinnä kulunut. Oon mä kyllä käyny vähän lenkillä ja rullaluistelemassakin, yhdessä pikkuveljen jalkapallopelissä (unohdin kameran kotiin !) ja ai niin!

Aloitin tässä tiistaina säbän. Tai ainakin nyt kokeilen, perjantaina seuraavat reenit. Koulussa en oo oikee ikinä tykännyt liikunnasta (paitsi nyt lukiossa se on yhtäkkiä tosi kivaa..? kenties asenneongelmia ollut..?) ja kaikkein eniten inhosin niitä kertoja ku pelattiin säbää. Zumbat ja koripallot vielä meni mutta säbä oli ihan perseestä. Mutta nyt tiistaina jopa sekin tuntu ihan kivalta. Kaveri houkutteli mut mukaan porukkaan ku niillä oli vähän pelaajavajetta naisissa ja pitihän sitä lähtee kokeileen. En tiiä onko toi säbä ihan mun laji, en oo mitenkää talentti siinä(kään) lajissa, eikä se iha putkeen noin tiistaina menny. Sain oikeesti hävetä itteeni koko ajan :D Saa nähä mitä siitä sit tulee vai tuleeko mitään...

Huomenna en menekään kouluun vaan lähden Niinisaloon heti aamusta. Ihanalla serkkutytöllä on armeijavala sielä ja pitäähän sitä mennä seuraamaan ja lupasin moisen tilaisuuden kuvatakin. Siitä kuvia mahdollisesti viikonloppuna tai sitten viimestään ens viikolla ! :)

Mitenkäs teidän alkuviikko on mennyt ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment :>