1. elokuuta 2013

syksyn ostoslista

autumns shoplist

Joo, polyvorekollaasia tänää :)

Nahkatakki, just tollanen bikertyylinen on ykkösenä ostoslistalla. Sellasta oon ettiny jo yli vuoden, muttaku ei oo ollu kivannäköstä, sopivan kokosta tai reilun hintasta ikinä misään :D Tollane karvakaulus vois olla talvella ihan kiva, mutta toisaalta jos sellasen hommaan, nii haluun sit kyl sellasen irrotettavan version, koska sit syksyllä & keväällä se voi olla vähän liikaa. Tossa H&Mn takissa tykkään ku on hihoissaki vetskarit :)

Gina Tricotin mustat Lisa-farkut on ollu nii kivat, että olis tarkotus ostaa sieltä toisetkin farkut, ehkä ne ihan samat tai sitte voin jopa repästä ja ostaa vähän erilaiset. :D Mutta jotkut farkut mä tarviin, ei mul oo ku ne yhet...

Sit mä haluun taas uusia hameita. Tykästyin keväällä kynähame & tennarit yhdistelmään, nyt ei enää puutu ku hame. :D Meinasit ostaa Koskarista 5e en ees muista mikä kauppa, mutta jossai ne oli alennuksessa muttaku mieheke haukku ne iha kokonaa nii en viittiny sillo ostaa. :D Sit haluun tollasen jersey (?) tyylisen hameen kanssa, yhden jo ostinkin kirpparilta, mutta haluun lisää :D ! En kyllä tiiä miks syksyks haluun hameita, mutta onhan sit keksitty leggareita & muita :)

Sitte mää oon kanssa peplumia suunnitellu ostavani jo pidempään. Kesällä olis ollu tollane pitsine paljo kivempi ja nyt haluisin ehkä tollasen t-paitamallisen. Tai sit 3/4 hihat... En tiiä.

Ja toi kaulakoru, sen tyylistä oon koittanu metsästää, muttei oo näkyny sopivaa. Hiusdonitsi pitäis kans saada, innostuin nutturoista pari viikkoo sitte. Ja tangle teezer ♥ on meinaa ihana laitos ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment :>