3. maaliskuuta 2013

Parhaat blogit !

Eilen tuli täyteen siis aikaraja siitä, että sai linkata bloginsa tonne linkkaa blogisi postaukseen :) Tänään mä oon sit valinnu sieltä parhaat ! Valinta oli kyl vaikee, oli tosi paljon ihania blogeja ! Tässä on ensiks neljä parasta bannereineen. Niitä en ikävä kyllä osannu edes laittaa järjestykseen, joten älkää luulko, että ne on :D sit mä tahoin vielä linkata 5 muuta, tosi hyvää blogia :3

16-vuotias, Helsinkiläinen Martina kirjottaa ihanaa blogia, josta hänen omien sanojensa mukaan voi löytää mitä vaan maan ja taivaan välillä. Blogilla on kiva ulkoasu ja ihania kuvia löytyy paljon. Kannattaa lukea. TÄSTÄ BLOGIIN !


1998vuonna syntynyt Saga kirjoittelee tätä blogia. Tykkään tosta bannerista ja blogin hienoista kuvista! Kannattaa tosiaankin käydä katsomassa tätäkin. TÄSTÄ BLOGIIN !

Tämän bannerin alla kirjoittaa Oona. Tykkään blogista ihan mielettömästi, oon jo pitkään lukenut. Blogi on täynnä ihania kuvia, Oona on taitava kuvaaja. Blogissa on myös kivasti luettavaa, suosittelen. TÄSTÄ BLOGIIN !

Tämä on maailman kivoin valokuvausblogi, jossa kuvaa ja kirjoittaa Mirella. Parasta tässä on se, että postauksissa lukeekin jotain, eikä oo pelkkiä kuvia ilman selityksiä. Mene tsekkaamaan! TÄSTÄ BLOGIIN!

Ja niin, mähän sanoin, että haluun vielä linkittää muutaman ihanan blogin tähän, joten...
http://ninnijaveera.blogspot.fi/
http://korkojenkera.blogspot.fi/
http://ellysway.blogspot.fi/
http://saijis.blogspot.fi/
http://ruusukerotta.blogspot.fi/

Kiitos kaikille, jotka bloginsa linkkas ! :)

9 kommenttia:

  1. voi kiitos, oot ihana ! ♥

    http://make-the-world-go-round.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. hei kiitos kivasta ideasta linkkailla omia lemppari blogeja ! :)) mä tein samoin ! voit käydä tsekkaan jos vaikka löytyis joku joka inspiroi suokiN !

    http://juuustloooveeeit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. eikä, tää uutinen piristi päivääni todella paljon, en voi kiittää tarpeeksi ♥
    kiitos! :-)

    VastaaPoista

Feel free to comment :>